Servicii medicale profesioniste pentru firma ta

Medicina Muncii

Medicina muncii se realizează atât în cadrul companiilor angajatoare, cât și în cadrul clinicii noastre în vederea obținerii fișelor de aptitudini obligatorii în orice societate. Este necesară în momentul angajării, dar trebuie efectuată periodic în funcție de domeniul de activitate sau de starea de sănătate a persoanelor evaluate. Repetarea controlului medicinii muncii se poate face la la interval de 1-3 de luni, la 6 luni sau la 1 an. Cel mai frecvent se realizează la 1 an sau 6 luni, în cazul angajaților din sectorul alimentar.

Află mai multe…

Adeverințe Medicale

Adeverintele medicale se elibereaza de catre medicul specialist in vederea stabilirii aptitudinii de a participa la un anumit eveniment/curs/masterat/calificare, etc. prin efectuarea unui examen clinic general si care are in vedere si trecutul medical al pacientului.

În cadrul CleverMed adeverintele medicale se elibereaza pe loc in urma consultului clinic efectuat de catre medicul specialist.

Află mai multe

Cursuri de prim ajutor

Cursurile de prim ajutor se adreseaza atat persoanelor ce se afla in campul muncii indeplinind art. 10 din Legea 319/2006, cat si pentru mame, copii sau personal specific.

Acesta este efectuat in acord cu legislatia aflata in vigoare de catre personal acreditat: formatori si medici ce au experienta vasta si doresc promovarea notiunilor de acordare a primului ajutor in orice domeniu de activitate.

Află mai multe…

Certificate Prenupțiale

La fel cum pentru o angajare este necesară medicina muncii, ei bine, în cazul căsătoriei este necesar un certificat prenupțial care să valideze faptul că viitorii soți sunt apți pentru căsătorie.În cazul certificatului prenupțial sunt necesare câteva analize generale care să testeze starea de sănătate a partenerilor în vederea semnării actelor de căsătorie. Astfel, pentru obținerea certificatului prenupțial sunt necesare analizele medicale generale și cele pentru hepatită B sau hepatita C, HIV și VDRL(sifilis).

Află mai multe…